Hier ben ik weer. Even stil gevallen: burn out, herstel en dan de eerste maanden van mijn nieuwe job op een hele toffe plaats, een uniek en zalig team en een super product (designmeubelen voornamelijk in topleder van de eigen firma).

 

De vrieskou van de voorbije winter heeft niet geholpen bij de verbouwing: een kraan op de verdieping is gesprongen (vrieskou) en spoot gedurende onze afwezigheid zo'n 15.000 liter water in het rond. Resultaat tegen dat we terug kwamen: de kamer boven en de kamer er onder (beiden volledig afgewerkt) waren onherroepelijk verloren door water- en schimmelschade. We zijn dus enkele maanden zoet geweest met opnieuw uitbreken van de gipsplaten wanden/plafond en houten vloer.... en dan alles weer opnieuw te plaatsen. Een beetje zoals Sisyphus met z'n rollende steen (hoewel verder alle vergelijking met de man helemaal niet passen). De laatste lagen verf komen er pas binnen enkele weken op. Door mijn nieuwe job blijven er minder weekends over om in Frankrijk te werken (ha ja, een job met verkoop vergt zaterdagwerk en meer dan eens ook een zondag) dus het gaat iets trager nu. Ons eigen privédeel zal wel iets langer duren nu dan binnen een jaar ... maar we zijn ook nog niet op pensioen dus ... geen paniek we komen er wel ... al is't later met wat meer rugpijn en kramp in de benen.

Tous Les Articles
×

Vous y êtes presque...

Nous venons de vous envoyer un e-mail. Veuillez cliquer sur le lien contenu dans l'e-mail pour confirmer votre abonnement !

OK